Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bruce Willis πρωταγωνιστεί στην ταινία Air Strike

*
H Lionsgate δημοσίευσε ένα trailer για το Air Strike, το νέο φιλμ όπου πρωταγωνιστεί ο Bruce Willis. Στο πλάι του ο Adrian Brody σε μια ταινία που έχει ως κύριο θέμα το κουράγιο των Κινέζων κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Bruce Willis υποδύεται έναν αμερικανό αξιωματικό που εκπαιδεύει τους πιλότους της Κίνας με σκοπό να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους Ιάπωνες Καμικάζι. Ταυτόχρονα, μια ομάδα αποτελούμενη από κατασκόπους και πρόσφυγες θα πρέπει να μεταφέρουν μια μηχανή αποκωδικοποίησης από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη. Αν τα καταφέρουν, τότε θα αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Xiao Feng και το σενάριο έχει γράψει ο Ping Chen. Συμπρωταγωνιστούν οι Ye Liu, Fan Wei, και Fan Bingbing.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*